Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0728 976 787

Despre clinica Dental Craft

Clinica stomatologică Dental Craft lucrează pentru zâmbete perfecte, complete și sănătoase, încă din 2018, în zona Coresi Mall, în complexul rezidențial Maurer Residence.

 

Iată de ce puteți beneficia în cadrul clinicii noastre:

 • Tehnologii avansate;
 • Rezultate de înaltă calitate;
 • Echipă cu vastă experiență în domeniu;
 • Ambiență plăcută și profesionalism;
 • Tehnici moderne;
 • Tratamente realizate în condiții de maximă siguranță;
 • Pacientul este prioritar.

Vino și cunoaște familia Dental Craft!

 • Anual ne trec pragul mii de pacienți, iar dovada muncii noastre stă pe zâmbetele lor. Pentru a ne asigura de reușita fiecărui tratament avem nevoie de seriozitate, promptitudine, dăruire și pasiune. Acestea sunt, de altfel, valorile noastre!

 • Misiunea noastră este să redăm celor care ne trec pragul sănătatea și funcționalitatea orală. Fie că aveți nevoie doar de o igienizare dentară, fie că vă doriți un zâmbet mai strălucitor sau aveți nevoie de o intervenție chirurgicală, echipa noastră medicală este aici pentru a satisface toate nevoile și cerințele fiecărui pacient.

 • Individualitatea este cea care ne caracterizează ca oameni. Tocmai din acest motiv fiecare caz stomatologic este diferit. Cum putem oferi, în acest caz, tratamente de succes? Realizarea planului de tratament este răspunsul! După o consultație atentă, medicul stomatolog va fi prezent pentru a vă răspunde la toate întrebările de care aveți nevoie, cu scopul de a elimina nelămuririle, și veți vedea fiecare etapă a procedurii, pe tot parcursul tratamentului.

 • În plus, înțelegem că multe persoane se tem de medicul dentist și de procedurile realizate în cabinet. Cum putem ajuta pacienții care se confruntă cu acestă problemă? Echipa medicală este empatică, răbdătoare, și va face tot posibilul ca experiența dumneavoastră în clinică să fie cât mai plăcută.

De ce, în definitiv, să ne alegeți pe noi?

 

 

Știm că stomatologia digitală este viitorul! Avem încredere în aparatura modernă care poate aduce rezultate de înaltă calitate, oricărei probleme dentare cu care vă confruntați. Mai precis, mai aproape de succes!

Prin tratamentele realizate cu ajutorul laserului putem: stopa parodontoza, construim zâmbete mai strălucitoare, prin albirea dinților, facem terapia durerii, în urma intervențiilor chirurgicale și inserării implanturilor, tratăm afecțiunile mucoasei bucale (herpes virus, afte bucale, hemangioame, herpangina, candidoza bucală) și putem face, de asemenea, microchirurgie, incluzând aici: frenectomie, gingivoplastii, alungire coroană, hemostază etc.

 

Ce ar trebui să mai cunoști în plus?

Clinica noastră Dental Craft colaborează cu MedLife, Regina Maria și Medicover, oferind astfel avantaje celor care dețin abonamente la una dintre aceste clinici.

 

Cum puteți lua legătura cu noi?

Suntem la doar un click distanță!

Contactează-ne

Unde ne puteți găsi?