Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0728 976 787
Timp de așteptare scurt
Respectăm orele de programare stabilite
Fără durere
Ne asigurăm în permanență de confortul pacientului
Gamă largă de tratamente
Redăm sănătatea și funcționalitatea zâmbetului

Intervenția chirurgicală este întâlnită atunci când dintele este distrus și nu mai poate fi salvat este extracția dentară.

În locul dintelui extras se poate implanta un dinte artificial prin implant dentar.

 

Odontectomiile, rezecțiile apicale, chistectomiile, premolarizările, chirurgia parodontală sunt numai câteva din tratamentele chirurgicale care se pot realiza la noi in cabinet.

 

Un zâmbet fericit este sursa ta de încredere !

 

Ca pacient Dental Craft, veți primi tratament calitativ, fără dureri sau alte neplăceri. Dăm dovadă de profesionalism în timp ce efectuăm lucrări dentare obișnuite sau intervenții chirurgicale orale, cum ar fi extracția dinților, implanturi dentare și alte opțiuni de înlocuire a dinților. Dacă aveți nevoie de un chirurg oral, noi vă stăm la dispozitie și suntem dispuși să vă vom răspunde la toate întrebările.

Beneficiile intervențiilor chirurgicale

Avantajele chirurgiei dentare sunt numeroase. Extracția măselelor de minte, precum și alte operații efectuate pentru tratamentul cu implanturi dentare, sunt două dintre cele mai frecvente motive pentru care pacienții se supun unei intervenții chirurgicale.

  • Proceduri realizate fără durere;
  • Asigurarea confortului pacientului pe întreaga durată a intervenției;
  • Minimalizarea riscurilor;
  • Rezultate foarte bune;
  • Utilizarea tehnologiei avansate.

 

 

Cine este un bun candidat pentru intervențiile chirurgicale?

Un candidat pentru operație este o persoană care are o stare generală de sănătate excelentă și care are o anumită problemă medicală ce poate fi rezolvată prin intervenție chirurgicală.

 

Este esențial să discutați cu medicul dumneavoastră despre riscurile și beneficiile oricărui tip de operație înainte de a o efectua. De asemenea, este esențial să fiți pe deplin informat cu privire la ce să vă așteptați pe parcursul și după operație.

La ce trebuie să vă așteptați înainte și după intervenția chirurgicală?

Există câteva lucruri la care trebuie să vă așteptați înainte și după orice intervenție chirurgicală realizată în cabinetul medicului stomatolog.

 

Pentru început, ar trebui să vă vizitați medicul dentist, care vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie. De asemenea, înainte de operație, va trebui să faceți o consultație, care poate include analize de sânge și radiografii.

 

Este necesar un istoric medical al pacientului înainte ca medicul dentist să înceapă intervenția. Acest lucru se face pentru a ne asigura că nu există dificultăți și pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pe tot parcursul procesului.

 

Durerea și disconfortul local sunt posibile în urma operației, dar nu trebuie să vă faceți griji. Pentru a vă ajuta să vă recuperați mai repede, medicul dumneavoastră vă va recomanda medicamente specifice pentru a minimiza disconfortul și pentru a vă ajuta în procesul de vindecare.

 

Timpul de recuperare variază în funcție de fiecare caz stomatologic în parte.

 

Există riscuri asociate cu procedurile de chirurgie dentară?

Nu există niciun motiv de anxietate în ceea ce privește tratamentele chirurgicale stomatologice. Tehnologia avansată, tehnicile moderne, specialiștii de înaltă calificare și abordările minim invazive din zilele noastre sunt necesare pentru orice plan de tratament care vă va îmbunătăți aspectul dentar și calitatea vieții. Așadar, puteți uita de durere și disconfort, atunci când vă gândiți la intervenție chirurgicale, totul realizându-se în termeni de siguranță și confort pentru pacient.

Profesionalism, dăruire și un mediu primitor! Dental Craft este aici pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră orală!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră! 

Socilită chiar astăzi o programare.