Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0728 976 787
Timp de așteptare scurt
Respectăm orele de programare stabilite
Fără durere
Ne asigurăm în permanență de confortul pacientului
Gamă largă de tratamente
Redăm sănătatea și funcționalitatea zâmbetului

Noile tehnologii revoluționează domeniul stomatologiei, oferindu-ne alternative moderne, de succes și fără durere la procedurile dentare tradiționale. În prezent, laserele sunt utilizate în mod obișnuit în stomatologie pentru a trata boala parodontală, sănătatea și aspectul gingiilor, tratamentul de albire a dinților și terapia durerii.

Ce este laserul dentar?

Laserul dentar a revoluționat stomatologia și este acum una dintre cele mai comune tehnici folosite de stomatologi. Stomatologia a avansat considerabil de la inventarea laserului dentar, tratamentele devenind mai rapide, mai sigure și mai plăcute pentru pacienții de toate vârstele. Tratamentul bolii parodontale și albirea dinților sunt doar câteva exemple din numeroasele utilizări ale laserului dentar în medicina dentară.

 

Avantajele folosirii laserului dentar

Stomatologia cu laser este benefică atât pentru dentist, cât și pentru pacient. Când ne referim la beneficiile stomatologice, vorbim despre ore de lucru mai scurte și o mai mare precizie. Lipsa sângerării, absența durerii și vizitele scurte la dentist sunt doar câteva dintre lucrurile esențiale de care pacientul se poate bucura în timpul tratamentelor cu laserul dentar.

 

 

Albirea dentară cu laser

Într-o singură ședință, laserul dentar poate schimba întreaga dentură. Putem avea un zâmbet mai strălucitor într-un timp record, în comparație cu alte tehnici de albire în cabinet, ajungâng cu până la 6 nuanțe mai deschise de alb.

 

Efectele sunt vizibile imediat, iar rezultatele se mențin pentru o perioadă lungă de timp.

 

Această tehnică laser nu provoacă disconfort gingival sau alte efecte negative, iar întregul proces este nedureros și blând cu țesuturile moi.

 

Albirea dentară LASER este realizată de profesioniști calificați și este superioară procedurilor realizate acasă, deoarece acestea pot fi atât ineficiente, cât și dăunătoare pentru dantură.

 

Terapia durerii cu laser

Biostimularea sau terapia durerii cu laser elimină temporar durerile minore de la nivelul cavității orale, reduce edemului postoperator și ajută la vindecarea rapidă.

 

Terapia durerii cu laserul stomatologic elimină în mod eficient durerea minoră, reduce edemul post-chirurgical și ajută la o vindecare rapidă

 

Ce se întâmplă mai exact în timpul tratamentului împotriva durerii? Energia luminoasă a laserului creează un răspuns biologic la nivel celular, combustibilul celular este stimulat, iar respirația celulară este îmbunătățită, reducând edemul post-chirurgical. Are un efect antiinflamator și favorizează vindecarea prin creșterea sintezei de colagen și a drenajului limfatic.

 

Laserul pentru parodontoză

Utilizarea laserului în stomatologie în tratamentul bolii parodontale este una dintre cele mai inovatoare și eficiente metode utilizate în prezent.

 

Dentiștii de la Craft Dental Clinic pot oferi acum proceduri eficiente, sigure și fără durere într-un număr minim de vizite, datorită echipamentelor avansate, moderne.

 

Laserul, așa cum s-a afirmat anterior, este o tehnică minim invazivă pentru chirurgia parodontală. Acesta este utilizat pentru a decontamina pungilor parodontale, pentru a stimula vindecarea gingivală și pentru a contura atraumatic marginea gingivală, pentru a oferi un tratament mai eficient.

 

Gingivectomie

Frenectomie

Operația se efectuează cu anestezie locală, chirurgie tradițională sau prin terapie cu laser - rezultatele sunt vizibile imediat, sângerarea este minimă, iar țesuturile vor reveni la normal în câteva zile.

Frenul este tăiat și scurtat în timpul unei frenectomii. Deoarece nu există sângerare în cazul frenectomiei cu laser, aceasta are avantajul unei vindecări mai rapide decât chirurgia tradițională cu bisturiul.

Profesionalism, dăruire și un mediu primitor! Dental Craft este aici pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră orală!

Socilită chiar astăzi o programare

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!