Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0728 976 787

Laserul dentar în parodontologie

Scopul terapiei bolii parodontale este de a vindeca infecția existentă și de a sigila pungile parodontale. Acest lucru a însemnat, de obicei, o intervenție chirurgicală folosind bisturie și suturi până în prezent.


În prezent, oferim terapie parodontală LASER, o alternativă mai puțin invazivă la intervenția chirurgicală tradițională.

 

Dentistul folosește un laser cu dioda pentru a dezinfecta buzunarele din jurul dinților în timpul terapiei dentare cu laser. Diodele acționează asupra țesutului gingival bolnav, dar nu și asupra țesutului sănătos.

 

O fibră subțire, care pătrunde cu ușurință în pungile parodontale adânci, transmite energia laserului. Laserul distruge bacteriile care sunt cauza bolii parodontale și ajută la vindecarea gingiilor. Circulația sângelui, creșterea regenerării țesuturilor și revitalizarea gingiilor sunt obținute cu ajutorul terapiei cu laser.

 

Eficiența laserului este determinată în primul rând de absorbția selectivă a energiei luminoase de către țesuturile țintă, cum ar fi membranele celulelor bacteriene, hemoglobina și apa.